Hoofdafbeelding rollingsquare merk pagina

Rolling Square

Rolling Square is een innovatief merk uit Zwitserland. Rolling Square wil het leven voor de tech minimalist gemakkelijker maken met handige, compacte en simpele producten. Begonnen met de inCharge Classic, een mini oplaadkabeltje voor aan je sleutelbos. Dit mini kabeltje is later geëvolueerd in de inCharge 6, inCharge X en inCharge XL. Kabels van 9 centimeter tot 3 meter met alle aansluitingen welke je nodig hebt.

Naast de kabels heeft Rolling Square nog meer te bieden, handige powerbanks voor aan je sleutelbos, de TAU. Of de gaafste tool voor je laptop en tablet, de EDGE Pro. Gebruik gemakkelijk je iPad als 2e beeldscherm!

Ook kan je bij Rolling Square terecht voor krachtige powerbanks, bluetooth trackers voor in je portemonnee, wereldstekkers en meer!

Waarom RollingSquare

RollingSquare wilt problemen oplossen. Problemen oplossen is de filosofie van het merk en de basis voor het product ontwerpproces.

Missie van RollingSquare

Wij zijn technische minimalisten. Ons doel is om echt nuttige producten te maken die het dagelijks leven een beetje makkelijker maken. We werken met drie doelen in gedachten: functionaliteit, topkwaliteit en high-end design.

Visie van RollingSquare

Onze visie is om barrières tussen mensen en technologie te verwijderen. Wij geloven dat de beste technologie mooi is, maar toch natuurlijk en intuïtief in gebruik. De kern van ons ontwerpproces is het maken van producten die op de achtergrond verdwijnen, maar ons dagelijks leven op een naadloze manier verbeteren.

Aanpak

de producten zijn gebaseerd op de feedback van honderdduizenden gebruikers die deel uitmaken van de Rolling Square-familie. Zij combineren deze feedback met de ontwerpexpertise met Italiaanse productontwerpers om elk detail van de producten vast te leggen, van bruikbaarheid en duurzaamheid tot esthetische waarde.

Gevestigd in Switzerland

Rollingsquare komt uit Zwitserland, met werknemers afkomstig uit de hele wereld. Zij blijven zoeken naar problemen om op te lossen en denken voortdurend na over hoe we het leven kunnen verbeteren door middel van technologie. We houden van ons werk en van de gemeenschap van gelijkgestemden om ons heen!

Oplaadkabels van RollingSquare:

De oplaadkabels van RollingSquare bieden een combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en stijl. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen zorgen ze voor een snelle en veilige oplaadervaring voor al je apparaten. Of je nu op zoek bent naar een Lightning-kabel voor je iPhone of een USB-C-kabel voor je Android-apparaat, RollingSquare heeft een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen. Vertrouw op RollingSquare voor betrouwbare oplaadoplossingen die lang meegaan.

Unieke Trackers van RollingSquare:

De unieke trackers van RollingSquare bieden een slimme en intuïtieve manier om je waardevolle bezittingen te volgen en te beveiligen. Met geavanceerde technologieën zoals Bluetooth en GPS bieden ze realtime locatiebewaking en meldingen voor extra gemoedsrust. Of je nu je sleutels, portemonnee of zelfs je huisdier wilt bijhouden, RollingSquare heeft een tracker die aan je behoeften voldoet. Blijf georganiseerd en gemoedsrust met de innovatieve trackers van RollingSquare.

 

Menu
Winkelwagen
Mijn FerryGut
Nog geen account?