De specialist op het gebied van vacuümzakken

Denk je aan vacuümzakken, dan denk je aan FerryGut.com. Jaarlijks verkopen wij als FerryGut via onze webshop, maar ook via onze andere kanalen meer dan 500.000 vacuüm opbergzakken. Dit zijn vacuümzakken voor kleding, maar ook vacuümzakken voor matrassen, oprol vacuümzakken, opbergzakken voor dekbedden en ga zo maar door. Wij weten dus als geen ander hoe je het beste een vacuümzak kan gebruiken, waar je op moet letten en wat de beste vacuümzakken zijn. We vertellen er je graag meer over in deze blog!

Share

Waarom vacuümzakken

Vacuümzakken zijn enorm handig. Naast het feit dat je enorm veel ruimte kan besparen heb je met vacuüm opbergzakken ook geen last van stof, nare geurtjes, motten of vocht. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld je tuinkussens wil opbergen. Je kan ze dan met een gerust hart opbergen in je tuinhuis of wellicht wat vochtige kelder. Als de zakken volledig vacuüm zijn heb je geen last van het vocht. Of wat dacht je van je matras en of topper? Gemakkelijk opbergen onder je bed of op zolder. Met de matraszak sla je gemakkelijk een matras op zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het matras vol vuil of stof komt te zitten.

13-Pack vacuüm opbergzakken set

Onze meest veelzijdige en tevens best verkochte vacuümzakken set is de Luvego 13-pack opbergzakken set. De set bestaat uit 13 vacuüm opbergzakken in verschillende maten én bevat een handpomp. Echter raden wij aan bij het gebruik van meerdere zakken om een stofzuiger te gebruiken. Dit gaat over het algemeen een stuk sneller én met een stofzuiger kan je de vacuümzakken beter vacuüm zuigen.

Vacuumzakken van Luvego

Wat is jouw ideale vacuümzakken set?

Bij FerryGut hebben we naast de 13-pack nog tal van andere vacuümzakken, voor matrassen, voor op reis en nog veel meer. Vind jouw ideale vacuümzakken hier!

Gratis verzending vanaf € 19,-
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
Kies zelf tussen DHL, PostNL of DPD
Bezorging bij afhaalpunt ook mogelijk

FerryGut plant iedere week een boom!

We verzenden jaarlijks een hoop pakketjes, dit proberen wij zo milieu bewust te doen. Denk hierbij aan eco-vriendelijke verpakking, opnieuw gebruiken van verpakkingsmateriaal, en duurzamere verzendopties te gebruiken. Daarnaast werkt FerryGut samen met Trees for All waarbij namens FerryGut.com iedere week een boom gepland wordt ter compensatie van jouw pakketje!

Menu
Winkelwagen
Mijn FerryGut
Nog geen account?