De bekende drinkbekers van Munchkin: perfect voor je kleintje

Waarschijnlijk heb je er weleens van gehoord: de bekende drinkbekers van Munchkin, perfect voor je kleintje. De Munchkin drinkbekers zijn handige anti-lek en 360 bekers die je kindje leren drinken. Dankzij de anti-lek functie lekt je kindje geen drinken en dankzij de 360 drinkbeker kan je kindje aan alle kanten drinken, wat zorgt voor makkelijk leren drinken. Er zijn veel verschillende soorten anti-lek drinkbekers van Munchkin. In deze blog nemen we je mee langs alle soorten en vertellen we je ook hoe je deze het beste schoon kan houden.

Share

De verschillende anti-lek 360 drinkbekers van Munchkin

Er zijn veel verschillende soorten anti-lek en 360 drinkbekers van Munchkin, elk ideaal voor een bepaalde gelegenheid of gewoon om je kindje goed te leren drinken. In deze blog bespreken we alle soorten die perfect zijn voor je kleintje en natuurlijk voor jezelf. Minder lekken is namelijk minder hoeven schoonmaken en met deze drinkbekers van Munchkin leer je je kindje op een leuke en makkelijke manier drinken. Lees snel verder voor alle verschillende Munchkin 360 drinkbekers die wij aanraden.

Munchkin Miracle 360 trainer en Sippy Cup

Drinkbekers kunnen voor veel rommel zorgen, vooral als het een van de eerste drinkbekers van je kleintje is. Maar stel je eens voor hoe het zou zijn als een drinkbeker voor kinderen niet zou lekken, niet in je tas, niet in de kinderwagen, niet op de kleding van je kind en niet op de grond. Naar dit wonder hoef je niet lang te zoeken met de Munchkin Miracle 360 Trainer of Munchkin Miracle 360 Sippy Cup.

Dit is de eerste drinkbeker uitgevonden met zowel kinderen als ouders in gedachten. Deze drinkbeker is namelijk anti-lek en zorgt ervoor dat je geen rommel hoeft op te ruimen. Daarnaast ondersteunt deze beker de tandgezondheid van je kindje en is dit een 360 drinkbeker, makkelijk om uit te (leren) drinken. Bij een 360 drinkbeker kan je kindje namelijk overal langs de rand drinken, zoals uit een gewoon glas, waardoor de spierontwikkeling van de mond wordt ondersteund. Zonder extra rietjes, onderdelen of tuitjes is deze beker eenvoudig te gebruiken. Daarnaast zijn de Munchkin Miracle 360 Trainer en Sippy Cup verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. Je kindje zal er dus keer op keer naar grijpen!

munchkin trainer anti lek beker ferrygut

Munchkin Miracle 360 drinkbeker met Color Changing

De Munchkin Miracle 360 drinkbekers zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren, maar wat is er nog leuker voor je kindje, en jezelf, om een beker te hebben die van kleur verandert. Door de magie van kleurverandering voeg je plezier en kleur toe aan de dag van je kleintje en dat met een beker die ook nog eens anti-lek is. Leuk voor zowel je kind als jezelf dus!

De Miracle Color Changing 360 drinkbeker heeft leuke kleurtjes, heeft geen tuit, voorkomt morsen en lekken en ondersteunt de tandgezondheid van je kindje. Dankzij deze 360 drinkbeker kunnen kinderen naadloos drinken uit elk deel van de drinkbeker en hierdoor makkelijk leren drinken. Hier is geen tuit voor nodig! Als je een koel drankje toevoegt aan de beker, verandert deze van kleur, dus dat maakt het leren drinken nog leuker.

Munchkin anti-lek bekers van staal

Op zoek naar een Munchkin drinkbeker die het drankje de hele dag lekker koel houdt? Dan is de Munchkin Miracle 360 Steel iets voor jou en je kindje. Deze drinkbeker is dubbelwandig, vacuüm verzegeld en gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor blijft het drinken in de beker de hele dag koel en vers. Het roestvrijstalen materiaal is daarnaast licht van gewicht en kan tegen een stootje. Dankzij de dubbele wand wordt de beker ook niet te warm of te koud.

Ook dit is weer een 360 drinkbeker, die ervoor zorgt dat het drinken niet lekt en geen rommel maakt en de tandgezondheid van je kindje ondersteunt. De spierontwikkeling van de mond wordt namelijk bevorderd omdat je kind kan drinken vanaf elke plek rond de rand. De Munchkin Miracle 360 Steel komt daarnaast met een bekerdeksel, zodat de drinkrand altijd schoon blijft. De perfecte optie voor onderweg!

Munchkin anti-lek rietjesbeker

Munchkin heeft niet alleen 360 drinkbekers, maar ook leuke anti-lek rietjesbekers in verschillende kleurtjes. Knoeien is verleden tijd dankzij deze anti-lek bekers en daarnaast leert je kindje uit een rietje te drinken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze beker lekt of morst, want dankzij de handige draaisluiting kun je het rietje afsluiten wanneer je kindje niet aan het drinken is. Daarnaast is de beker zo ontworpen dat je kindje deze makkelijk vast kan houden en kan de beker tegen een stootje. Niet alleen ideaal voor onderweg, maar ook leuk voor thuis! Munchkin heeft onder andere anti-lek rietbekers in verschillende kleuren, de Simple Clean Straw Cup met opklapbaar rietje en de Tip en Sip rietjesbeker.

Munchkin First Transition Cup: ideaal voor de allerkleinste

Wil je de overgang naar zelfstandig drinken leuk en zorgeloos maken voor jezelf en je kindje? Dan is de Munchkin First Transition Cup waar je naar op zoek bent. Deze anti-lek drinkbeker met tuit is perfect als je je kindje zelfstandig wilt leren drinken. Dankzij de anti-lek functie, het handige design en zachte overgangskenmerken is dit de perfecte keuze voor je als je kleintje net begint zelfstandig te leren drinken. De anti-lek functie zorgt voor eliminatie van rommel, het handige design zorgt ervoor dat je kindje de beker makkelijk vast kan houden en eruit kan drinken en de zachte overgangskenmerken zoals het zachte tuitje zorgen voor een soepele overgang van fles naar beker.

Munchkin geïsoleerde 360 beker en fruit infuser

Naast de standaard anti-lek drinkbekers zijn er ook nog speciale Munchkin bekers. Zo is er de Munchkin geïsoleerde 360 drinkbeker. Deze dubbelwandige drinkbeker is ideaal voor onderweg en als je een drankje lekker koel en vers wilt houden. Deze beker is aan de buitenkant doorzichtig en kan gepersonaliseerd worden met leuke stickers.

Daarnaast is er ook nog de Munchkin Fruit Infuser. Met deze drinkbeker maak je drinken naast leuk ook nog eens gezond en verfrissend. In deze beker kun je namelijk fruit bij het water doen, waardoor de gezonde vitaminen en mineralen van het fruit in het water terechtkomen. Dankzij de 360 functie kan je kindje op een makkelijke en speelse manier het fruitwater drinken en wordt morsen en lekken voorkomen.

Munchkin gekleurde beker

Is je kindje goed op weg met het leren van drinken en wil je langzaamaan naar de volgende stap? Dan zijn de Munchkin gekleurde bekers ideaal. Deze open bekers zijn de volgende stap voor je kindje om zelfstandig te leren drinken en zijn daarnaast verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Niet alleen blijf je zo bij de fantastische lijn van Munchkin, maar je kindje zal de leuke kleurtjes en fijne materialen ook waarderen.

Het schoonmaken en schoonhouden van de Munchkin drinkbekers

Met Munchkin kies je voor een duurzame optie voor drinkbekers. Deze bekers kunnen namelijk tegen een stootje en zijn makkelijk schoon te houden en maken. Onze eerste tip is om de Munchkin Miracle 360 anti-lek deksels in te slaan. Deze deksels houden de 360 drinkbekers schoon en zo hoef je ze minder snel schoon te maken. Daarnaast zijn de Munchkin drinkbekers eenvoudig schoon te maken. Omdat er niet veel onderdelen zijn, kun

je deze makkelijk uit elkaar halen en schoonmaken met afwasmiddel. Sommige drinkbekers kunnen zelfs in de vaatwasser!

Zijn de Munchkin anti-lek drinkbekers iets voor jou en jouw kleintje?

Met de Munchkin drinkbekers haal jij een wonder in huis. Dankzij de anti-lek technologie wordt morsen en lekken voorkomen, dus geen vieze tas, kleding of vloer meer. Daarnaast zijn de drinkbekers goed voor de tandgezondheid en spierontwikkeling van je kind. Ze kunnen langs de gehele rand drinken en leren zo op een leuke en makkelijke manier zelfstandig te drinken. Daarnaast zijn de bekers makkelijk schoon te houden en maken. Doordat de Munchkin drinkbekers in allerlei leuke kleurtjes verkrijgbaar zijn, zal je kind hier ook keer op keer naar grijpen. Perfect voor iedere ouder en kind!

Gratis verzending vanaf € 19,-
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
Kies zelf tussen DHL, PostNL of DPD
Bezorging bij afhaalpunt ook mogelijk

FerryGut plant iedere week een boom!

We verzenden jaarlijks een hoop pakketjes, dit proberen wij zo milieu bewust te doen. Denk hierbij aan eco-vriendelijke verpakking, opnieuw gebruiken van verpakkingsmateriaal, en duurzamere verzendopties te gebruiken. Daarnaast werkt FerryGut samen met Trees for All waarbij namens FerryGut.com iedere week een boom gepland wordt ter compensatie van jouw pakketje!

Menu
Winkelwagen
Mijn FerryGut
Nog geen account?