De Aircard van RollingSquare: Een Airtag en Visitekaartje in Eén.

Hoe vaak ben je al gestrest geweest omdat je je portemonnee niet kon vinden? Geen zorgen meer! Met de innovatieve AirCard van Rolling Square behoort dit alledaagse dilemma tot het verleden. Ontworpen om in je portemonnee te passen en verbonden met je smartphone, is de AirCard de sleutel tot rust en gemak in je hectische leven.

12/10/2023
Share

Meer dan een Locatie bepaling

De AirCard gaat verder dan alleen het lokaliseren van je portemonnee. Het waarschuwt je als je te ver verwijderd bent, waardoor het risico op verlies wordt geminimaliseerd. Het brengt rust in je leven door de constante zorg over het verliezen van je portemonnee weg te nemen.

Gebruiksgemak en Geavanceerde Functies

Ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, vereist de AirCard geen complexe installatie. Plaats het eenvoudig in je portemonnee en koppel het via de intuïtieve app aan je smartphone. Met locatietracking, routebegeleiding en aanpasbare instellingen, biedt het een stressvrije oplossing.

Duurzaam en Betrouwbaar

Met een indrukwekkende batterijduur van 2,5 jaar en een robuust ontwerp dat dagelijkse slijtage weerstaat, is de AirCard gebouwd voor de lange termijn. Maak je geen zorgen meer over constant opladen of beschadigingen.

De Techniek Achter de AirCard

Met het formaat van een creditcard past de AirCard moeiteloos in elke portemonnee. Koppel het aan je smartphone via de app, en je hebt direct toegang tot de locatie van je portemonnee. Stel afstandswaarschuwingen in om verlies te voorkomen en geniet van een stressvrij leven.

Een Toekomst Zonder Verloren Portemonnees

In onze drukke levens biedt de AirCard een gerichte oplossing voor het verloren portemonnee probleem. Het stijlvolle ontwerp, gecombineerd met geavanceerde technologie, transformeert je portemonnee in een symbool van zekerheid en gemak.

Voordelen op een rij:

  • Gemakkelijk te gebruiken zonder complexe installatie
  • Betrouwbaar
  • Locatie tracking
  • Waarschuwingen voordat je je portemonnee kwijtraakt
  • Klein ontwerp: Past in je broekzakken
Gratis verzending vanaf € 19,-
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*
Kies zelf tussen DHL, PostNL of DPD
Bezorging bij afhaalpunt ook mogelijk

FerryGut plant iedere week een boom!

We verzenden jaarlijks een hoop pakketjes, dit proberen wij zo milieu bewust te doen. Denk hierbij aan eco-vriendelijke verpakking, opnieuw gebruiken van verpakkingsmateriaal, en duurzamere verzendopties te gebruiken. Daarnaast werkt FerryGut samen met Trees for All waarbij namens FerryGut.com iedere week een boom gepland wordt ter compensatie van jouw pakketje!

Menu
Winkelwagen
Mijn FerryGut
Nog geen account?