Kamperen met de outdoor artikelen van FerryGut.

Ga je samen met je partner of wellicht met je gezin kamperen? Dan heeft FerryGut de kampeerartikelen die jij nodig hebt. Van koelboxen tot aan bolderkarren, hier vind je alles wat je nodig hebt om je kampeerervaring naar een hoger niveau te tillen. Hier lees je over welke producten wij aanbieden om jouw buitenavontuur tot een succes te maken. We leggen je uit waar je de producten kunt gebruiken en welke producten goed bij elkaar passen. Daarnaast vertellen we je over welke merken wij aanbieden op het gebied van kampeerbenodigdheden. Als laatst sluiten we af met wat voordelen van onze producten op het gebied van kamperen. Pak je rugzak, trek je wandelschoenen aan en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar de prachtige wereld van kamperen.

12/10/2023
Share

Kampeeruitrusting


In onze kampeerblog duiken we dieper in op essentiële kampeeruitrusting die je nodig hebt voor een geslaagd avontuur in de buitenlucht. We beginnen met het verkennen van handige hulpmiddelen zoals een bolderkar, die je kunt gebruiken om al je spullen gemakkelijk naar de kampeerplek te vervoeren. Je kunt de bolderkar gebruiken op zacht en ruw terrein zodat je altijd je spullen kan verplaatsen. Naast de bolderkar van Luvego bespreken we belang van een betrouwbare luchtpomp, onmisbaar voor het snel opblazen van je luchtbedden of opblaasbare kajaks.

Of je nu een ervaren kampeerder bent die op zoek is naar nieuwe kampeeruitrusting of een beginner die zich voorbereid op zijn eerste kampeerervaring. Onze kampeerblogs staan vol met waardevolle informatie over de nieuwste gadgets voor het kamperen. Laat jezelf inspireren om de wildernis te omarmen met vertrouwen en comfort.

Bolderkar


Met de bolderkar van Luvego ben jij klaar voor al je avonturen. De bolderkar is een handig middel om in te zetten tijdens het kamperen. Met een maximale belasting voor 100 kilo kan jij al je kampeerspullen vervoeren. De bolderkar van Luvego heeft vier off-road wielen (twee wielen voorzien van rem) waarmee het vervoeren met gemak gaat. Bespaar jezelf het sjouwen van zware kampeerartikelen en ga voor de bolderkar van Luvego.

Luchtpompen: Hulpmiddelen voor kampeerders


Een goede luchtpomp is een essentieel hulpmiddel voor elke kampeerder. Of je nu je luchtbed moet opblazen, je opblaasbare matras moet klaarmaken of je tent moet opzetten. Een luchtpomp bespaart je kostbare tijden moeite. Met de juiste luchtpomp kun je snel en efficiënt al je opblaasbare kampeeruitrusting klaarmaken. Met de elektrische luchtpompen van Luvego en Flextail heb je geen stroomvoorziening nodig. De elektrische pompen kunnen overal en ten alle tijden worden gebruikt. De compacte modellen zoals de TAU zijn gemakkelijk mee te nemen en passen perfect in je kampeeruitrusting. Geniet van een stressvrije kampeerervaring zonder gedoe met handmatige pompen.

Powerbanks: Altijd verbonden, overal en altijd


Voor moderne kampeerders is een betrouwbare powerbank net zo esentieel als een slaapzak of een kookvuur. Deze draagbare opladers zorgen ervoor dat je elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets en draadbare lampen, altijd opgeladen blijven. Met een opgeladen powerbank bij de hand hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij tijdens je kampeeravonturen. Bij FerryGut hebben we powerbanks van de merken Luvego en Rollingsquare. Er zijn verschillende powerbanks met verschillende oplaadpoorten zoals de 20 000 MaH en de 10000 MaH. De powerbanks beschikken over een snel laad functie en LED-lampjes met de batterijpercentage weergave.

Voordelen van kampeerbenodigdheden

  • Bolderkar: Gemakkelijk Vervoer voor al je Kampeerspullen
    Met de bolderkar van Luvego ben jij klaar voor al je avonturen. Deze handige kar biedt plaats aan al je kampeerspullen en heeft een maximale belasting van 100 kilo. Dankzij de vier off-road wielen, waarvan twee met rem, manoeuvreer je moeiteloos over diverse terreinen. Bespaar jezelf het gesjouw en kies voor het gemak van de Luvego bolderkar tijdens je kampeertrip.

  • Luchtpompen: Efficiënte Hulpmiddelen voor Snel Opblazen
    Een goede luchtpomp is onmisbaar voor elke kampeerder. Met de elektrische luchtpompen van Luvego en Flextail bespaar je kostbare tijd en moeite. Deze pompen zijn draadloos en kunnen overal en altijd worden gebruikt, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Compacte modellen zoals de TAU zijn gemakkelijk mee te nemen en zorgen voor een stressvrije kampeerervaring zonder gedoe met handmatig pompen.

  • Powerbanks: Altijd Verbonden, Overal en Altijd
    Een betrouwbare powerbank is essentieel voor moderne kampeerders. Bij FerryGut vind je powerbanks van de merken Luvego en Rollingsquare, met verschillende capaciteiten en oplaadopties. Deze draagbare opladers zorgen ervoor dat al je elektronische apparaten, zoals smartphones en tablets, altijd opgeladen blijven tijdens je kampeeravonturen. Met snellaadfuncties en LED-lampjes voor batterijpercentage weergave, bieden deze powerbanks het gemak en de betrouwbaarheid die je nodig hebt tijdens het kamperen.
Menu
Winkelwagen
Mijn FerryGut
Nog geen account?